Interesse?

Bel mij gerust op onderstaand telefoonnummer of neem contact op middels onze  Contactpagina

Mijn gegevens zo bij de hand.

Contact gegevens

    +31 (0)6 20 12 14 29

 

 

    info@elmahelpt.nl

Mariëtte Nijssen van J. Kapitein Transport, Roosendaal

 

‘Vijf jaar geleden startten wij in Zevenbergen een transportbedrijf, met één vrachtwagen. Inmiddels hebben wij tien vrachtwagens die dagelijks nationaal en internationaal transport verzorgen. Elma heeft ons op administratief gebied ondersteund en op weg geholpen. Voor onze chauffeurs maakte zij een urenregistratie en zette factuur-layouts op. Niet alleen werken wij inhoudelijk prima samen, Elma is ook een sympathieke en betrouwbare persoonlijkheid. Zij werkt accuraat, toont zich zeer betrokken en door haar proactieve instelling was ons systeem zo op orde. Het is bij ons een dynamische omgeving en geen dag is dezelfde, maar Elma bewaart altijd de rust. Wat ons betreft een plezierige samenwerking die nog lang blijft bestaan.

Annie van Oers, directiesecretaresse van Jan de Rijk Logistics, Roosendaal

 

‘Omdat wij per direct ondersteuning nodig hadden op de receptie en het directiesecretariaat hebben wij Elma Helpt als freelancer ingeschakeld. Omdat zij eerder bij ons ruime ervaring had opgedaan op deze functies was dit voor ons een logische stap. Elma is een prettige collega om mee samen te werken. Door haar enthousiaste, gedreven instelling pakt zij binnen no-time de werkzaamheden op en loopt alles op rolletjes. Zo staat zij onze bezoekers en collega’s vriendelijk te woord, handelt de telefoontjes snel en correct af en doet zij heel nauwgezet haar werk.

Zij weet zich in onze internationale en logistieke omgeving soepel staande te houden.

Wat klanten zeggen

Sanne van Kuijk, fysiotherapeute en oedeemtherapeute, Roosendaal

 

‘Omdat ik ZZP’er ben, heeft Elma voor mij de aangifte Inkomstenbelasting gedaan. Haar bereikbaarheid is supergoed, telefonisch en via de mail. Steeds reageerde ze snel, wat voor mij onderstreepte dat zij serieus bezig was met mijn opdracht. Elma nam alle tijd en aandacht voor mijn vragen en liet zien dat zij zich goed voorbereidt. Dat zij de vinger aan de pols hield en regelmatig informeerde naar de stand van zaken, pleit voor haar betrokkenheid en interesse

in de klant. Al met al een zeer prettige samenwerking!

Aicha Chaaby, Personeelsfunctionaris, Atrium groep BV, Gorinchem

 

‘Ik heb Elma in een hele drukke periode benadert om ons team tijdelijk te komen versterken. We hadden even wat “handjes” nodig om diverse werkzaamheden op te pakken. Laat Elma hier nou geknipt voor zijn: zonder veel uitleg “gewoon” ergens in duiken en het “gewoon” maar doen! De hands on mentaliteit, haar enthousiasme en geen 9 tot 5 mentaliteit maakte dat Elma helemaal paste bij onze type organisatie. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van haar kennis en ervaring op secretarieel gebied. Complimenten!!

Ben Klaasman, BL Directeur Projecten - VolkerWessels Telecom Infratechniek, Papendrecht

 

‘Begin 2016 heb ik Elma Veraart gevraagd om mij en het managementteam te komen ondersteunen. Al snel werd duidelijk dat Elma zeer ervaren is op het vlak van secretariële ondersteuning. Elma is goed in het organiseren van bijeenkomsten, bedrijfsuitjes en agendabeheer voor het managementteam en collega’s. Tevens nam ze zijdelings de taak op zich van receptioniste en stuurde ze daarnaast de facilitaire dienst aan. Een organisatietalent en spin in het web die weet van aanpakken, communicatief is en zich snel als een vis in het water voelt. Ze heeft ook prima samengewerkt met de collega’s van de andere vestigingen. Ze draait haar hand niet om voor het maken van planningen ten behoeve van landelijke trainingen en ze organiseerde in samenwerking met het verhuisteam de verhuizing van 150 werkplekken van onze vestiging Zwijndrecht naar de nieuwe vestiging in Papendrecht. Elma Veraart is een prettige vrolijke persoonlijkheid die liefde heeft voor haar werk.

Copyright © 2015-2024   All rights reserved